de Haard vintage? 

 

Mijn naam is Claudia Bierlee. Ik heb een grote passie voor alles wat oud is. Ook heb ik een grote liefde voor Zweden. In mijn winkel komen deze grote liefdes samen.

 

Vanaf klein ging ik al met mijn moeder naar rommelmarkten, sneupen naar moois uit de vifties en de sixties. Mijn slaapkamertje werd met deze mooie spullen ingericht. Pas veel later ging ik ook zelf opzoek in kringlopen en nam ik van alles mee van onze vakanties naar Zweden. Nu zijn we alweer 2 jaar bezig met de Haard vintage en de liefde wordt alsmaar groter. 

 

Al dat moois zoek ik overal bij elkaar maar ik krijg natuurlijk hulp. Zo helpt mijn man bij het laden/ lossen en opknappen van spullen. Zo vervangt hij oude snoeren, rijdt hij onze grote kar overal heen en past hij items aan zodat we er meer mee kunnen. Mijn ouders spelen ook een grote rol. Zij zijn langere tijd per jaar in het mooie Zweden en blijven daar mijn ogen in de loppis. Zo is er regelmatig contact met het over en weer sturen van foto's en nemen zij deze spullen weer mee naar Nederland. Mijn broer en schoonzus wonen in Zweden en zorgen voor de nodige opslag mogelijkheden. Ook onze vrienden daar kijken voor ons in alle hoeken en gaten. 

 

Ik ben dankbaar voor deze fijne club mensen om mij heen,  die mij mijn droom waar laten maken.